Skandinavisk Galicia – Vestveien til Santiago de Compostela

Om utstillingen

Pilegrimsveien til Santiago de Compostela er en samling vandreruter som leder fra flere land i Vest-Europa fram til katedralen i byen Santiago de Compostela i Galicia, nordvest i Spania. Der ligger, i henhold til tradisjonen, levningene etter Apostelen Jakob den store eller den eldre. Vi har satt opp en 2-delt utstilling i 1. etasje og underetasjen som tar for seg dette temaet. 

Utstillingen “Galicia Escandinava. El camino del oeste a Santiago de Compostela” i underetasjen er en vandreutstilling som nå gjester biblioteket vårt. Utstillingen er lånt ut av Carlos Casares Stiftelsen. Utstillingen kan sees og høres på smarttelefoner ved hjelp av QR -koder som gir galicisk, spanske eller engelske versjoner.

Les mer på utstillingens ressursside.

Ressursside for utstillingen

Velkommen innom!

Arrangør

HumSam-biblioteket, José María Izquierdo, Fagreferent i Romanske språk, UB og Margrete F. Simonsen, Kulturhistorisk museum

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.